Minou Ulft Tel: 0315-842633

Zoals bij alles staat Minou ook hier garant voor kwaliteit. Of het nu gaat om halsbanden, lijnen, speelgoed, of om bijvoorbeeld voeding, Minou koopt alleen maar topkwaliteit in.
Voeding is één van onze belangrijkste producten. Wij zijn verkooppunt van o.a. Bosch, CarniVoer, RopaDog en Smuldier.

  • Bosch = topkwaliteit uit Duitsland.

Een kwaliteitsbrok in vele varianten voor alle soorten honden, van jong tot oud, van klein tot groot en alles wat daar tussen zit. Er zijn ook speciale ‘sensitive’ varianten voor de voedingsgevoelige hond. De meest gangbare Adult variant is lam & rijst.
Bosch is gegarandeerd vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, wordt uitermate goed verdragen door honden en wordt met smaak gegeten.

  • CarniVoer = de evolutionaire voeding voor honden en katten.

CarniVoer is een rauwe voeding. Rauwe voeding wordt beter verteerd, heeft een hogere opname van voedingsstoffen en resulteert in een vermindering van de afvalstoffen. Hierdoor worden lever en andere organen lager belast. CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen en kan een oplossing bieden voor honden die last hebben van overmatig verharen, tandsteen, overgewicht, grote hoeveelheden ontlasting (al dan niet afwijkend van kleur), blaasgruis, vette of stinkende vacht, anaalklier- en oorproblemen, maag-darmklachten, skeletproblemen of hypergedrag. CarniVoer lijkt misschien duur, maar de afname van dierenartsbezoekjes maken van CarniVoer een heel betaalbare voeding.

  • RopaDog = (h)eerlijke voeding.

Ropa is eveneens een versvleesvoeding en bevat onbewerkte stoffen. De hitte die gebruikt wordt bij de bereiding van commerciële brokken, kan vitaminen, mineralen en enzymen beschadigen en/of vernietigen. Bovendien bevatten commerciële brokken veel granen. Deze kunnen de alvleesklier te zwaar belasten met eventuele uitputting tot gevolg. RopaDog is eveneens in samenwerking met een dierenarts ontwikkeld.

  • Smuldier = kwaliteit en ervaring.

Smuldier is één van de oudste versvleesvoedingen die ons land kent. De toevoeging van ten minste twee procent groenten maakt van de meeste varianten een complete voeding. Smuldier kan zich beroepen op een lange traditie en veel ervaring. Smuldier is een heel betaalbare versvleesvoeding waar al veel positieve resultaten mee behaald zijn.

Bent u geïnteresseerd in één van onze voedingen kom dan gerust eens vrijblijvend voorbij en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Logo's van het voer dat we leveren: