Minou Ulft Tel: 0315-842633

Ook voor katten staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Minou. Zij is immers vernoemd naar een kat. U treft bij ons een ruime keuze aan halsbanden en speelgoed, maar bijvoorbeeld ook leuke mandjes en radiatorhangers, krabpalen, enz., enz.
Ook hier is voeding één van de belangrijkste producten. Wij zijn verkooppunt van o.a. Sanabelle en CarniVoer.

  • Sanabelle = de voedingsfilosofie voor katten.

Sanabelle is er in normale Adult varianten, maar er is ook senior, light, urinary en dental.
Door intensief onderzoek en productontwikkeling, de nauwe samenwerking met erkende wetenschappelijke instellingen en niet in de laatste plaats door het partnership met succesvolle catteries en ervaren kattenbezit(s)ters is een innovatief en evenwichtig high premium droogvoer voor katten ontwikkeld. Kenmerkend is de hoge verdraagzaamheid bij onze voedingsgevoelige wollige viervoetertjes. Het wordt zelfs door de grootste fijnproever met smaak gegeten.

  • CarniVoer = de evolutionaire voeding voor honden en katten.

CarniVoer is een rauwe voeding. Rauwe voeding wordt beter verteerd, heeft een hogere opname van voedingsstoffen en resulteert in een vermindering van de afvalstoffen. Hierdoor worden lever en andere organen lager belast. CarniVoer is ontwikkeld door dierenartsen en kan een oplossing bieden voor katten die last hebben van overmatig verharen, tandsteen, overgewicht, grote hoeveelheden ontlasting (al dan niet afwijkend van kleur), blaasgruis, vette of stinkende vacht, anaalklier- en oorproblemen, maag-darmklachten of skeletproblemen. CarniVoer lijkt misschien duur, maar de afname van dierenartsbezoekjes maken van CarniVoer een heel betaalbare voeding.

Bent u geïnteresseerd in één van onze voedingen, kom dan gerust eens vrijblijvend voorbij en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Het voer dat we leveren