Minou Ulft Tel: 0315-842633

De Trimsalon is de op één na jongste telg van Minou. Zij is op 1 april 2007 (nee, het is geen grap) voor het eerst van start gegaan in een kleine salon aan huis. In november was zij zo uit haar jasje gegroeid dat zij met het Geschenkenhuis meeverhuisde naar de huidige locatie net buiten het centrum van Ulft.

In de ruime modern ingerichte salon wordt op een diervriendelijke manier gewerkt. Het is goed vertoeven voor uw geliefde viervoeter en de meesten komen dan ook graag binnen.

Omdat dienstverlening hoog in het vaandel staat bij Minou kunt u terecht voor een aantal uiteenlopende zaken variërend van de complete trimbeurt tot bijvoorbeeld een wasbeurtje tussendoor, het knippen van de nagels of om uw hond even bij te laten punten. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u advies nodig heeft, of als u uw pup alvast wilt laten wennen aan de trimsalon. En terwijl uw lieveling geniet van zijn/haar VIP-behandeling kunt u alvast inkopen doen in de ruim gesorteerde speciaalzaak. Het aanbod varieert van speelgoed tot aan manden (en alles wat daar tussenin zit), maar er is ook een complete dierdrogisterij. En wat natuurlijk niet ontbreekt is een ruime keus aan shampoos, geurtjes, kammen en borstels.

Trimsalon Minou staat voor goed advies en eerlijkheid, dus hopelijk snel tot ziens

trimsalon

trimsalon

trimsalon